Kauniit huulet

Jotta saisit kauniit ja pehmeät huulet, sinun täytyy kosteuttaa ja kuoria ne säännöllisesti. Tässä on helppo ja halpa huulikuorinta, jonka voit valmistaa kotona. Kärsin aika usein rohtuneista ja kuivista huulista, mutta tällä saan huulet nopeasti pehmeiksi. Tykkään käyttää kotitekoisia kuorintoja, sillä ne ovat 100% luonnollisia ja helppo tehdä. Huulikuorintavoide myös maistuu paremmalta, kun niissä ei ole keinotekoisia kemikaaleja. :)

Kotitekoinen huulikuorinta

Tarvitset:
- hunajaa (1/2 teelusikallinen) Hunaja pehmentää ja auttaa rohtuneita huulia.
- sokeria (1 teelusikallinen) Sokeri kuorii kuollutta ihoa pois.
- oliiviöljyä (muutama tippa) Oliiviöljy kosteuttaa huulia.
Sinun ei tarvitse olla kovin tarkka ainemäärissä, joten jos tästä tulee liian pieni/suuri annos, voit muuttaa määriä haluamaksesi. Nämä määrät ovat niitä, joista itse teen seoksen. :)

Laita ainekset kuppiin, lautaselle tai vaikkapa kädellesi ja sekoita ne yhdeksi seokseksi. Hiero seos kaikkialle huulillesi pyörivin liikkein. Kun olet valmis, huuhdo seos pois vedellä (tai syö ;)) ja kuivaa kevyesti paperilla. Huultesi pitäisi olla nyt pehmeät ja sileät, mutta voit toistaa kuorinnan ylijääneellä seoksella jos haluat. Älä unohda kosteuttaa huuliasi kuorinnan jälkeen, esim. huulirasvalla. :)

Minkälaisia kuorintavoiteita käytätte huuliinne? :)

Comments

  1. Kiitos paljon ! :) olen itse aina kuorinut sokerilla ja vedellä. mutta nyt huomasin kuinka paljon oliiviöljystä on hyötyä.

    ReplyDelete
  2. Hyvä vinkki, kiitokset :) yleensä hammasharjalla varovasti harjaan huulia niin pehmenee mutta tuo on parempi!

    ReplyDelete
  3. Kiitos paljon! Teen kaverilleni ihon ja hiustenhoito-opasta synttärilahjaksi, joten tästä on paljon apua.

    ReplyDelete

Post a Comment